VIDEO! Beyonce de Romania isi bate joc de Guta in ultimul hal! In cea mai noua melodie, Madalina canta dragostea pentru bautura: "Haide cu Jack, hai cu JB si pune gheata ca smecherii!" Iubita manelistului a fost facuta "betiva" de interpret!

Desi iubitul ei, Nicolae Guta, a acuzat-o ca-si pierde mintile la bautura, Beyonce de Romania n-a tinut cont de acest aspect in alegerea ultimei melodii scoase pe piata.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Ultima manea scoasa pe piata acum cateva zile de Beyonce de Romania se numeste "Haide cu Jack" si e o oda inchinata distractiei si bauturii. In clipul aferent "hitului", iubita lui Guta se jura mai intai stramb in fata bisericii, "No, ma jur sa ma calce trenul in discoteca daca mai merg!", apoi incepe sa laude toate bauturile posibile, dar mai ales spirtoasele. "Haide cu Jack, hai cu JB si pune gheata ca smecherii!", cam asa suna refrenul melodiei, clipul fiind inregistrat chiar in clubul lui Nicolae Guta din Petrosani. fara descriereSi asta in conditiile in care, acum o luna, Guta isi demola iubita la televizior, afirmand ca este o betiva: "I-am lasat o sticla de whisky la oha. Ii luceau ochii in cap. E dependenta de alcool. Toata lumea din club o stie cum bea", a povestit suparat manelistul.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate