VIDEO Beyonce de Romania, la un pas sa fie batuta in strada de Carmina, iubita lui Marius de la Focsani: "Ce sa termin? P**** astea doua umbla cu barbati insurati"

Dupa ce a asteptat ca cei doi sa iasa din studioul de inregistrari unde se aflau, Carmina a alergat pe strada dupa Beyonce si prietena ei pentru o confruntare.##VIDEO255893##

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Actuala iubita a lui Marius de la Focsani a facut scandal in plina strada, a jignit-o pe Madalina si a fost la un pas sa o bata, dar s-a abtinut.

"Ai venit sa tragi o piesa? Tu stii ca panarama asta se tine dupa Marius de mai mult timp? Vorbesti cu ma-sa pe Facebook? Am venit sa vad ce faci cu domnisoara asta! A venit sa traga o piesa. Tu ce te bagi?", spune Carmina nervoasa.
fara descriere
"Vezi ca iti dau una de nu te vezi. Bai, Carmino, gata, termina",
a replicat Marius de la Focsani surprins de ce se intampla.

In timp ce Beyonce si Andreea, prietena si nasa fiicei sale, se pregateau sa plece, Carmina le intoarce din drum.
fara descriere
"Stai sa discutam, sa vada toata lumea, sa vada o tara intreaga. Ce sa termin? P**** astea doua umbla cu barbati insurati. Hai acasa", i-a spus Carmina iubitului care a inselat-o.

Aceasta a marturisit in cadrul emisiunii wOWbiz ca a fost la un pas sa o bata pe Beyonce de Romania.fara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate