VIDEO Bianca Drăgușanu și Sofia, „lupte” cu tigaia în supermarket. Diva și fiica sa au făcut un show de zile mari, în văzul tuturor

Bianca Drăgușanu a făcut un show de zile mari în supermarket, alături de fiica sa, în timp ce se „antrenau” cu o tigaie.

Autor: Simona Costache

In articol:

Bianca Drăgușanu face ce face și apare în fața fanilor în ipostaze cu totul noi. Diva a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a postat în mediul online un filmuleț direct din supermarket, în care „testa” tigăile pentru momentele în care trebuie să le folosească, însă nu pentru gătit, ci pentru a aplica o corecție celui

care o calcă pe coadă. Ce se naște din pisică șoareci mănâncă, se pare, pentru că micuța Sofia a urmat în tocmai exemplul mamei sale. Iată în ce ipostază au fost surprinse diva și fiica sa la cumpărături!

Bianca Drăgușanu a demonstrat de-a lungul timpului că este o femeie foarte calculată, însă care are și un temperament vulcanic atunci când este călcată pe coadă. Nu puține au fost dățile în care și-a scos la înaintare „colții”, însă de data aceasta lucrurile au stat cu totul altfel, pentru că a găsit o altă unealtă pentru a-și face dreptate, o tigaie. Amuzantă din fire, diva s-a filmat în supermarket, în timp ce încerca una dintre tigăile de la raft, în mișcări de „box”. La scurtă vreme, blondina a postat un alt filmuleț pe TikTok, însă de data aceasta cu fiica sa, care a imitat-o în detaliu pe mama sa.

Citește și: Bianca Drăgușanu, reacție spumoasă la adresa lui Dorian Popa, după ce a declarat că nu ar merge cu ea pe o insulă pustie: "Nu m-a ales că vrea să rămână el alfa"| EXCLUSIV

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Bianca Drăgușanu și fiica sa, pregătite pentru „confruntările” corp la corp

De-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu a fost implicată în diferite evenimente în care s-a făcut apel la violență, așa că a început să se antreneze cu sacul de box.

De acum, însă, diva are de gând să învețe să se apere și cu tigaia, nu doar cu pumnul. Știind că viața este imprevizibilă, în spirit de glumă, blondina a început deja să-și pregătească fiica pentru când va crește.

Citește și: Vești excelente pentru Bianca Drăgușanu! Afacerea care i-a umplut buzunarele după pandemie: "Am parte de o marfă de calitate, dar și de vânzări foarte bune!"

@biancadragusanu8 #funny #viral #5pasidebine #harleyquinn #tiktokromania #trending #funnyvideos #gummygame ♬ BIZCOCHITO- ROSALÍA

@biancadragusanu8 #minimy #5pasidebine #viral #5pasidebine #funny #gummy #misiuneatiktok ♬ BIZCOCHITO- ROSALÍA

Bianca Drăgușanu și-a dus fiica la coafor

În urmă cu câteva săptămâni, Bianca Drăgușanu și-a dus fiica la coafor, moment în care micuța a impus câteva preferințe, una dintre acestea fiind să fie vopsită blondă. Cum mama ei nu a fost de acord cu acest lucru, și-a dorit să găsească o cale de mijloc, așa că i-a dat voie micuței Sofia să își vopsească o șuviță într-o nuanță apropiată de culoarea naturală a părului ei.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sânziana Buruiana, vacanță cu ștaif! Diva ne-a dezvăluit de destinație de vis a ales pentru toată familia | EXCLUSIV

Mara Bănică, sfâșiată de durere, după ce tatăl ei s-a stins din viață. Cum putea fi evitată moartea acestuia: „Tata, din punctul meu de vedere, nu a dispărut”

Bianca Drăgușanu și-a dus fiica la salon pentru a-i vopsi părul: „Mă vopsesc blondă”. Diva i-a îndeplinit Sofiei toate dorințele

Maria Andria, tratată cu dispreț într-un restaurant din Brașov. Vedeta a răbufnit: „Ne-a spus că mai bine stăteam de unde am venit”

Se dau 5.900 de lei în plus la pensie! Vestea cea mare pentru milioane de români

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Povestea unui preot care zice că s-a întors din Iad. „Lucrurile pe care le-am văzut acolo sunt de nedescris”

Bianca Drăgușanu și-a dus fiica la salon pentru a-i vopsi părul: „Mă vopsesc blondă”. Diva i-a îndeplinit Sofiei toate dorințele

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies