VIDEO! Bietii baieti frumosi! Interpretii hit-ului "Sarutari criminale" au cantat intr-un club gol, la Brasov! Lipsa spectatorilor nu i-a descurajat insa!

Trupa Maxim a facut furori vara ce tocmai a trecut cu hit-ul "Sarutari criminale", iar piesa este si astazi difuzata des la posturile de radio si tv de specialitate. ##VIDEO238464##

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereBaietii de la trupa Maxim si Lidia Buble au fost desemnati cei mai buni artisti debutanti la RMAFormatia este alcatuita din patru pusti carismatici, care au devenit rapid preferatii adolescentelor. Iar succesul lor a fost rasplatit, la Romanian Music Awards, cu premiul "Best New Act", distinctie pe care au impartit-o cu frumoasa Lidia Buble, si ea pe val, cu melodia "Noi simtim la fel".fara descriere

Dupa gala de premiere, tinerii au cantat la after party, doar ca, spre deosebire de audienta numeroasa pe care o au de regula la concerte, localul a fost de aceasta data gol.

Totusi, baietii au trecut repede peste situatia bizara si au performat ca niste profesionisti, cu entuziasm, desi nu prea avea cine sa-i asculte.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate