Video! Bogdan Vladau, recital cu audienta record. Fostul "Burlac" a facut show in Olanda

Mare fan al sporturilor de contact, cantaretul Bogdan Vladau a fost selectat sa fie artistul care deschide prima gala Superkombat World Grand Prix organizata de Eduard Irimia in Olanda. Fostul burlac a urcat in ring chiar inainte ca Morosanu, Redouan Cairo si Cristi Spetcu sa intre in sala pentru prezentarea oficială a evenimentului transmis in direct in 90 de tari.

Distribuie pe:

Autor:

 

fara descriereIn fata a milioane de telespectatori, care se pregateau sa urmareasca Gala Superkombat, Vladau a smuls aplauzele celor 3.000 de spectatori aflati in tribune cu unu dintre cele mai recente piese "Love is in the air", lansat in primavara.
fara descrierePrintre cei care l-au felicitat se numara si triplul campion mondial Remy Bonjasky, stabilit chiar la Almere, orasul in care s-a disputat evenimentul. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul promotorului Eduard Irimia, atunci cand Gentlemenul Zburator s-a aflat in Romania ca invitat special la o gala.
fara descriereVladau s-a pozat cu Morosanu si cu restul luptatorilor romani"A avut o dubla importanta pentru mine. Am cantat in fata a milioane de oameni din intreaga lume, dar l-am vazut si prima oara de la fata locului pe Morosanu luptand. Am avut emotii mai mult la meciul lui decat atunci cand am cantat eu. Sunt fericit ca ambele au iesit asa cum ne-am dorit si acum vreau sa ajung si la gala de la Geneva", a spus fostul star al show-ului Burlacul.
De altfel, Vladau a tinut sa se pozeze cu Morosanu imediat dupa ce luptatorul a coborat invingator din ring asigurandu-si calificarea in marea finala Superkombat de la Milano, programata pentru 22 noiembrie.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate