VIDEO! Bucurenci isi alege pana si femeile dupa criterii "ecologice". Vezi ce a facut domnisoara care l-a insotit pe ravnitul burlac la un restaurant cu specific libanez din Capitala

Paparazzii WOWbiz.ro l-au susprins pe cunoscutul activist civic si jurnalist in timpul unei cine discrete, alaturi de o tanara cu o alura de profesoara.##VIDEO262101##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

Acum trei ani, Dragos Bucurenci isi lua inima in dinti si lasa meleagurile mioritice pentru visul american. Directorul asociatiei "MaiMultVerde" a vrut sa se perfectioneze si a plecat sa studieze tocmai in Statele Unite. Nu se stie daca experienta traita de Bucurenci peste Ocean a fost una pozitiva, dar cert este ca faimosul "ecologist" s-a intors in tara, reluandu-si ocupatiile care l-au facut celebru.

Zilele trecute, paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins pe jurnalist la o cina, alaturi de o domnisoara "studioasa". Daca barbatul a fost cel care a condus ostilitatile, comandand de mancare atat pentru el, cat si pentru insotitoarea lui, femeia a avut o initiativa care cu siguranta l-a miscat profund pe Dragos.

Tanara a lasat tutunul la o parte si a apelat la tigara electronica, dovedind astfel ca empatizeaza cu idealurile lui Bucurenci, un cunoscut militant impotriva tuturor elementelor care dauneaza mediului inconjurator.

fara descriere

A fost o masa agreabila, cu discutii si bucate alese, iar cei doi au dat impresia ca sunt destul de apropiati, mai ales ca la un moment dat domnisoara l-a mangaiat usor, pe mana, pe jurnalist.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate