VIDEO| Cat de bine se inteleg "ginerii" presedintelui! Uite cum se inghiontesc cei doi barbati

Weekendul trecut, familia prezidentiala a sarbatorit botezul frumoasei Anais Sofia, fiica Elenei Basescu Ionescu. A fost primul eveniment unde Ioana Basescu s-a afisat, in mod oficial, cu noul ei iubit, Radu Petru Pricop. In timpul slujbei de crestinare, cei prezenti au putut sa observe cat de bine se intelege acesta cu sotul Elenei, Bogdan Ionescu.##VIDEO130117##

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereAnais Sofia, fiica Elenei si a lui Bogdan Ionescu a fost crestinata la biserica Sf Spiridon cel Nou, unde parintii ei si-au unit destinele in fata lui DumnezuPrietenia dintre Radu Petru Pricop, iubitul Ioanei Basescu, si Bogdan Ionescu, sotul Elenei Basescu, sora Ioanei, este deja oficiala! In cateva randuri, pe cei doi i-a umflat rasul si abia se mai puteau abtine! Cei doi kalooga_36441" gineri prezidentiali", constienti ca iau parte la un moment sobru si ca trebuie sa ramana seriosi s-au chinuit sa mentina aparentele.
fara descriereIoana Basescu si noul ei iubit Radu Pricop au stat aproape de Elena si Bogdan Ionescu in timpul botezuluiPrima data, Radu Pricop i-a soptit ceva iubitei sale, Ioana, si mai apoi Elenei Basescu Ionescu. Cele doua femei au zambit discret dupa care si-au reorientat atentia. Cand Pricop i-a spus si lui Bogdan Ionescu, acesta abia se mai putea abtine sa nu rada, spre amuzamentul iubitului Ioanei Basescu. Momentul a fost cu adevarat simpatic, ei demonstrand ce atmosfera destinsa exista in familia presedintelui Traian Basescu.
Un alt moment kalooga_36441" tensionat" a fost cand o soprana din corul bisericii a captat brusc atentia, desi mai degraba i-a speriat pe cei prezenti! Pricop s-a lasat discret pe vine facandu-i semn cu cotul lui Bogdan. Din nou, ginerelui presedintelui i-a incoltit un zambet care trada o posibila avalansa de rasete. Interventia presedintelui Basescu a mai calmat un pic spiritele, seful statului vrand sa laude performanta solistei.
Weekendul trecut, Elena Basescu Ionescu si sotul ei Bogdan Ionescu si-au crestinat fetita, Sofia Anais la biserica Sfantul Spiridon cel Nou din Bucuresti.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate