VIDEO! Cat de religios este Florin Salam?! Manelistul e atat de credincios incat a scos si o manea crestina! Intra sa o asculti

Florin Salam este un manelist cu adevarat religios, credinta fiind un capitol foarte important in viata sa. Putini stiu ca in urma cu doi ani, manelistul a inregistrat melodia "Na dara", in limba rromanes in Germania, o veritabila manea religioasa.

Distribuie pe:


Florin Salam este un tip religios"Of, Doamne, cat de fericit sunt! Am ocazia in acest cantec sa-ti rostesc numele. Tu esti Dumnezeul nostru, tu esti puterea noastra, tu ne ierti mereu. Ajuta-mi copiii, ajuta-ma, am nevoie de tine, am nevoie de puterea ta! Te rog iarta-ma! Vreau sa fiu pe drumul vietii! Ai grija de copiii mei! Numai tu ne poti ajuta pe toti! Te iubesc Dumnezeul meu! Amin!", sunt cuvintele cu care Florin Salam deschide melodia.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Piesa "Na dara" a fost inregistrata in Germania alaturi de Tobi in urma cu doi ani. "Na dara" se traduce in romana prin "Nu te teme" si pana la lansarea piesei, doar Gabi Lunca mai adaptase muzica religioasa la muzica lautareasca. Lansarea melodiei lui Salam a reprezentat o adevarata premiera in lumea manelelor la acea data, fiind prima piesa de acest fel, interpretata in limba rromanes.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate