Video | Cat de sexy poate sa fie presupusa iubita a lui Smiley! Raluca Netca, in lenjerie intima pe strada

Raluca Netca, dansatoarea despre care se zvoneste ca ar fi iubita “secreta” a lui Smiley, a participat recent la filmarea unui clip. Blonda apare in ipostaze extrem de sexy, imbracata in lenjerie intima, pe strada, ziua in amiaza mare.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereRaluca Netca a filmat alaturi de alte trei manechine, pentru un clip al formatiei YellLow. Fetele au purtat lenjerii intime, au dansat pe strada, s-au mangaiat si au facut senzatie printre trecatori.

“Piesa este o cireasa ingrijita timp de un an in mainile atente ale omului din spatele aventurilor noastre anterioare, “Scream” si “Crimson”. Alaturi de domnul Alex Cotoi, spargem tiparele unui electro educat, cu un ritm special, abraziv, autohton, balansat. Nu putem sa spunem decat ca a meritat asteptarea. Multumim Barna Nemethi & deFilm Crew, sunteti curati, frumosi si curajosi. Le multumim fetelor noastre (Diana, Raluca, Nelia, Bianca), prime balerine, pentru ca au acceptat provocarea si au mers cu noi prin Bucurestiul glorios, fioros, rau famat, fermecator. Peaches! You guys are awesome like pandas!”, sustine YellLow.fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate