VIDEO! Ce-a fost si ce-a ajuns Dan Chisu...? Unul din cei mai ravniti Don Juani ai anilor '90 a luat proportii ingrijoratoare.

Legendele urbane sustin ca prin patul sau a trecut in ultimii 30 de ani toata crema feminina a showbiz-ului autohon. ##VIDEO249153##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descrierefara descrierefara descriereTimpul macina necrutator, iar la cei aproape 60 de ani, pe care ii va implini anul viitor, Dan Chisu pare sa-si fi pierdut din stralucirea playboy-ului de altadata. Zilele trecute, paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins pe cunoscutul regizor roman la restaurant, alaturi de un amic.

Pentru a-si masca burta proeminenta si kilogramele in plus, maestrul Chisu a apelat la o camasa de blugi XXL (poate chiar XXXL). Neras si incercanat, artistul nu mai are nimic din sarmul cu care cucerea pe banda rulanta in urma cu 20 de ani tinere dornice de afirmare, devenite intre timp dive importante. Iar silueta pare sa fie in stransa legatura si cu pasiunea declarata a regizorului pentru poker.

Dan Chisu joaca aproape zilnic si, pentru ca are talent si la acest sport, petrece ore sau chiar zile bune la masa de joc, in turneele unde obisnuieste sa prinda mesele finale. De aici si stilul de viata usor sedentar, care a lasat urme pe fizicul lui Chisu, unul de boxer la categoria grea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate