VIDEO | Ce au in comun Mister Dinu, Ion Boschet si Andrei Versace? Pare incredibil, dar aceasta "brigada" a petrecut impreuna mai bine de o ora

Varianta ca in acelasi loc, la aceeasi ora, la cateva mese distanta sa se afla eruditul Cornel Dinu, "cafegiul" Ion Boschet si noua senzatie a tabloidelor fara subiecte, Andrei Versace, este la fel de probabila precum cea in care la Scala din Milano sa cante in acelasi timp, Pavarotti, Eminem si Florin Salam. ##VIDEO118961##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descrierefara descriereAcest lucru s-a intamplat insa intr-o cunoscuta cafenea din zona Dorobantilor, acolo unde se aduna de regula lumea buna sau mai putin buna a Capitalei. Mister Dinu, insotit de niste amici, s-a angajat intr-o sueta constructiva cu alti doi meseni.

Pana aici nimic deosebit, doar ca, din senin, langa masa dinamovistului si-a facut aparitia impozantul Ion Boschet, ramas in istorie dupa ce si-a paruit fosta iubita, Andreea Spatar, in plin centrul Bucurestiului de fata cu paparazzi. Boschet asculta cu atentie pildele lui nea Cornel si mai puncta si el, din cand in cand, atunci cand debitul verbal al fostei glorii a fotbalului romanesc era intr-un oarecare recul.

De parca n-ar fi fost de ajuns, la nici doi metri distanta, mondenul Andrei Versace, aceasta legenda urbana a vietii mondene bucurestene, medita, atentand cu mainile la propriile secretii nazale. Din cand in cand, vigilent si jucaus cum il stim, Versace tragea cu urechea la dialogul granzilor de la masa vecina, dar parea ca domeniul acestora de discutii nu includea elicoptere, avioane private, Monte Carlo si sampanii cu artificii.

Pe undeva firesc, prezenta fostului portar rapidist Dani Coman, asezat la o masa de la periferia terasei, a cazut intr-un anonimat total.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate