VIDEO! Ce cantareata de la noi a semnat un contract cu MTV America?! Intra sa afli cum a reusit sa intre in showbiz-ul de peste Ocean frumoasa romanca!

Surpriza de proportii! O superba blonda de la noi a semnat un contract cu MTV America pentru piesa “Boom bang”, pe care o interpreteaza impreuna cu nigerianul Admiral C4C!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereRoxana Nemes a dat lovitura cu ultima melodie scoasa pe piatafara descriereAdmiral C4C este artistul nigerian cu care blondina face furori printre americaniZilele trecute, blondina a parafat intelegerea cu reprezentantii postului muzical de peste Ocean si, in scurt timp, noul ei hit va fi urmarit in intreaga lume! “Colaborarea mea cu Admiral C4C a dat roade mai repede decat ma asteptam! Dupa succesul pe care l-am inregistrat cu piesa la televiziunile autohtone, “Boom bang”  a fost remarcata si de sefii de la MTV America! Acestia au ascultat melodia dupa ce le-a fost trimisa de producatorul olandez cu care lucreaza Admiral si le-a placut la nebunie! Imediat, m-au sunat pe mine si am facut contractul pentru difuzarea cantecului un an de acum inainte!”, a declarat Roxana Nemes pentru WOWbiz.ro.

fara descriereCantareata, superba la filmarile clipuluiMai mult, blondina si nigerianul au terminat si filmarile la clipul piesei, asa ca, nu mai exista nici macar un impediment ca “Boom bang” sa nu apara la televiziunea americana zilele urmatoare!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate