VIDEO - Ce prieten "taran" are Dan Diaconescu! Tranteste portbagajul si portiera Rolls-ului de parca ar fi de Dacia 1310!

Dan Diaconescu a fost surprins recent de catre paparazzii WOWbiz.ro cand il ducea pe un prieten la aeroport cu celebrul sau Rolls Royce-ul Phantom. Doar ca respectivul nu prea era constient cu ce masina urma sa se plimbe... ##VIDEO133458##

Distribuie pe:

fara descrierefara descriereRolls Royce Phantom e un fel de "sufragerie pe patru roti". Confortul e dus la un asemenea nivel incat ocupantii nici nu trebuie sa se oboseasca sa inchida usa sau portbagajul pentru ca... masina face acest lucru pentru ei! Dar ce te faci atunci cand ocupantul s-a plimbat toata viata cu... Dacia 1310, reparata de sute de ori pe marginea drumului!

fara descrierefara descriereAsa a patit Dan Diaconescu recent cand si-a dus un amic mai "taran" la aeroport. Respectivul si-a aruncat bagajul in portbagaj si a fortat capota, desi aceasta se inchide si singura. Iar cand a intrat in masina a avut grija sa tranteasca portiera cu simt de raspundere, sa nu cumva sa cada pe drum!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate