VIDEO! Ce se intampla daca il prindea chinezul asta pe Jean de la Craiova la mormantul lui Bruce Lee? Chinezii nu accepta mistouri in cimitirul unde este ingropat legendarul actor!

Nu putini au fost cei care l-au acuzat pe Jean de la Craiova ca ar fi “profanat” mormantul lui Bruce Lee atunci cand a cantat recent la mormantul legendarului actor, maestru in arte martiale! Sunt si voci care considera gestul manelistului doar o “caterinca”, insa chinezilor nu prea le plac astfel de atitudini la mormantul lui Bruce!

Distribuie pe:

fara descriereOricine poate vedea mormantul lui Bruce Lee pe GoogleMaps (Bruce and Brandon Lee's Gravesite) si poate observa o imagine absolut impresionanta langa monumentul funerar al actorului, unde, de altfel este ingropat si fiul lui, Brandon!

fara descriereUn chinez aproape ca se “roaga” la mormantul specialistului in arte martiale, semn ca pentru chinezi acest loc este unul sacru, Bruce Lee fiind ca un zeu pentru ei.

fara descrierePrivind aceasta imagine extrem de sobra ne putem da seama ca Jean a a vut noroc atunci cand si-a facut “caterinca” in cimitirul din Seattle, Statele Unite, ca nu era si acest chinez prin zona…

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate