VIDEO Cea mai grasa femeie din lume se casatoreste! N-ai sa crezi cate kilograme are si cu cati ani e mai tanar iubitul ca ea!

Dragostea nu tine cont de kilograme si asta se poate observa cel mai bine in cuplul urmator.##VIDEO186706##

VIDEO Cea mai grasa femeie din lume se casatoreste! N-ai sa crezi cate kilograme are si cu cati ani e mai tanar iubitul ca ea!
Dragostea nu tine cont de kilograme si asta se poate observa cel mai bine in cuplul urmator.
Are 346 de kilograme si vrea sa se marite cu iubirea vietii ei. Va surprinde ca la kilogramele ei are un iubit? Ba mai mult, femeia are un iubit cu mult mai tanar ca ea.
Cu toate astea biata femeie este ingrozita de greutatea ei. Medicii au avertizat-o ca in orice clipa inima ei poate ceda. Ea mananca de 10 ori mai mult decat un om normal. Visul ei este sa ajunga sa poarte o rochie de mireasa.


Are 346 de kilograme si vrea sa se marite cu iubirea vietii ei. Va surprinde ca la kilogramele ei are un iubit? Ba mai mult, femeia are un iubit cu mult mai tanar ca ea. Cu toate astea biata femeie este ingrozita de greutatea ei. Medicii au avertizat-o ca in orice clipa inima ei poate ceda. Ea mananca de 10 ori mai mult decat un om normal. Visul ei este sa ajunga sa poarte o rochie de mireasa.

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

 

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Cum arătau Alina Ceușan și Carmen Grebenișan înainte să devină celebre? Acum sunt blonde și seamănă, înainte erau...

La Măgurele se va experimenta, în premieră, teleportarea materiei! Confirmarea vine de la directorul institutului: ”Nu știi ce se întâmplă, fizica nu a avut treabă cu așa ceva”

Informații de ultimă oră în cazul iubitului ucigaș din Bacău. Fratele victimei: „Nu cred ca s-a sinucis”

Tudor Chirilă, revoltat în urma a ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor: „Suntem mințiți cu bună știință”

Adevărul despre Andreea Marin. Cine a fost, de fapt, primul ei soț

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Prințul Philip, gest incredibil înainte de a muri. A proiectat mașina care îi duce sicriul. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies