VIDEO Cearta la X Factor! Brenciu s-a enervat cand Banica a facut o gluma nepotrivita la adresa unei rude de-a lui care are cancer

A fost cat pe ce sa izbucneasca un scandal urias aseara la X Factor.

Distribuie pe:

Autor:

Banica Junior a avut o replica nepotrivita la adresa unei rude a lui Brenciu, iar Horia s-a abtinut cu greu sa nu faca scandal.

Totul a pornit de la o remarca facuta de Brenciu fata de o concurenta. "Esti o persoana foarte calda. Ai o singura hiba: fumezi", a spus el. Fumatori, Banica si Delia au simtit nevoia sa intervina. "Macar sa cante asa toti cei care fumeaza. Sa fumeze toata lumea si sa cante ca ea", a raspuns Stefan. "As vrea sa o salut pe aceasta cale pe matusa mea care este bolnava tocmai din cauza tigarilor", a completat Horia care incerca sa ii opreasca pe colegii lui sa faca "reclama" fumatului.  Stefan nu a auzit probabil ce a spus colegul lui din juriu si, mai tarziu, a facut o remarca nepotrivita: "Sa o intrebam pe matusa lui Brenciu".


fara descrierefara descriere"Stefane, matusa mea are cancer!!! Te iei de matusa mea care este bolnava??? Cum sa faci o asemenea gluma", a reactionat cantaretul imediat, vizibil enervat. Au urmat cateva momente de liniste, stanjenitoare, iar cea care au incercat sa faca pace a fost Delia care a schimbat imediat vorba.

"Nu e nimeni suparat, mergem mai departe in concurs", a incercat sa disimuleze Horica. "Bai, imi pare rau, nu am vrut", i-a spus Stefan Banica la masa juriului, cand deja pornise muzica in platou si credea ca nimeni nu il mai aude.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate