VIDEO Cei mai iubiti artisti din Romania interpreteaza melodia "Nu esti singur pe lume"- Ascult-o aici si gandeste-te si tu la semenii care nu au fost atat de norocosi ca tine!

Cele mai mari nume din industria muzicală românească s-au unit şi au cântat împreună imnul campaniei umanitare lansată de Europa FM în decembrie – Nu eşti singur pe lume.

Distribuie pe:

Piesa, care se numeşte „E soare şi pe strada ta”, este cântată de 14 dintre cei mai iubiţi artişti români, din toate generaţiile şi stilurile muzicale: Monica Anghel, Connect-R, Andra, Smiley, Corina Chiriac, Paul Ciuci de la Compact,  Cornel Ilie de la Vunk, Gabriel Cotabiţă, Niculina Stoican, Loredana, Corina, Puya, Toni Şeicărescu de la Iris, alături de compozitorul piesei, Petru Călinescu. Melodia a fost produsă de Bobby Stoica.

Vedetele au răspuns apelului şi au cântat imnul campaniei pentru a îndemna românii să nu uite de semenii lor cu care viaţa nu a fost deloc darnică. Piesa va fi difuzată de Europa FM tot anul 2013.Campania umanitară Europa FM „Nu eşti singur pe lume” vizează ajutorarea oamenilor aflaţi în situaţii-limită şi a acelor comunităţi izolate din România, uitate de lume, dar şi de autorităţi.

Peste 6,6 milioane de români suferă de lipsuri materiale severe, dintr-un total de aproape 9 milioane care trăiesc în sărăcie sau riscă să ajungă în această situaţie. Este cea mai mare cifră înregistrată într-o ţară a Uniunii Europene, potrivit unui raport Eurostat publicat în februarie 2012.


„Când am pus la cale această campanie, am fost surprinşi cât de mulţi artişti au dorit să se alăture. Atunci ne-a venit ideea să lansăm o melodie pe care să o cânte unii dintre cei mai importanţi artişti români. Şi uite cum s-a nimerit că noi lansăm piesa asta exact în ziua în care se spune că vine apocalipsa. Nu-i nicidecum sfârşitul lumii, ci începutul unei campanii care va schimba în bine vieţile oamenilor”,
mărturiseşte George Zafiu, realizatorul emisiunii Deşteptarea de la Europa FM, alături de Monica Anghel şi Vlad Petreanu.

„Mesajul nostru este că împreună putem face diferenţa, putem schimba în bine vieţile oamenilor. Vrem să-i ajutăm pe românii la care nimeni nu se gândeşte niciodată. Orice ajutor poate face diferenţa: de la un simplu brad de Crăciun frumos împodobit, la ajutoare în alimente, dotarea bibliotecii publice sau a Căminului cultural cu computere şi internet unde copiii pot căuta informaţii necesare la şcoală”, a explicat Monica Anghel.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate