VIDEO | Cele mai haioase fete ale presedintelui, care implineste azi 62 de ani!  Intra sa-l auzi cantand pe Traian Basescu

Traian Basescu implineste astazi 62 de ani, dar nu se pregateste de pensie. El a declarat, de curand, ca atunci cand isi va termina mandatul de sef al statului, nu se va retrage si din politica. ##GALLERY231##

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere“Probabil voi ramane in politica si o sa iau vorbele domnului Iliescu, ies din politica cu picioarele inainte“, a declarat seful statului, intrebat, într-o emisiune TV, ce planuieste sa faca dupa incheierea mandatului.
Traian Basescu este presedintele Romaniei din anul 2004, iar in perioada mandatului sau a avut multe aparitii inedite. Astfel, Basescu nu a ezitat sa se imbrace cu o suba de cioban, sa-si puna pe cap un clop sau sa se pozeze cu o pelarie de cowboy.

Pe seful statului, l-am vazut dansand de nenumarate ori, fie ca s-a prins in hora in public sau la terasa la mare si-a luat sotia la dans. Insa de cantat, mai rar. Totusi, in urma cu cativa ani, participand la o emisiune prezentata de Dan Negru la Antena 1, Traian Basescu a interpretat melodia “Hei tramvai!”.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate