VIDEO Celia arata demential de bine de cand a nascut! A slabit 20 de kg si a suferit de depresie: "Mi-a fost greu acolo, eram sensibila si slabita emotional"

La nici 5 luni de cand a devenit mamica, Celia arata incredibil de bine! Burtica i-a disparut complet si trupul arata ca al unei pustoaice de 20 de ani.##VIDEO249492##

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

"Nunta e nunta, botezul e botez, trebuie sa fie mai intim. Am dorit eu sa facem botezul in biserica in care ne-am cununat. Rugaciunile mele au fost catre preotul Arsenie Boca. Ma duc rar la biserica, dar cand o fac, sunt trup si suflet acolo. Sotului meu i-a placut momentul ursitoarelor, se bucura ca am avut aceasta idee. E minunat si greu sa fi parinte! Costumul national a fost de la Costi Ionita, e primul cadou pe care i l-a facut.
fara descriere
Angelo nu prea dormea si nici eu. Cred ca avea colici. Dupa ce am renuntat la alaptat, nu a mai avut probleme. Am avut grija de alimentatia mea. Am slabit 20 de kg, mai am 4 de dat jos. Toata lumea credea ca o sa fac gemeni. Imi foloseam burta ca masuta. ##VIDEO249496##Cred ca am slabit din cauza stresului ca din 2 in 2 ore alaptam. Mi-a fost greu acolo, eram sensibila si slabita emotional. Daca nu era mama, clar intram in depresie. Voiam sa plec de acolo, sa vin acasa. Sunt norocoasa, si socrii mei sunt oameni buni, nu m-au deranjat cu nimic. fara descriere

Sotul meu m-a inteles ca imi e greu, plangeam des. Ultimele 3 saptamani, numaram orele sa vin acasa. A venit cu mine acasa"
, a marturisit Celia pentru WOWbiz.fara descriere##VIDEO249500##

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate