Video! Cina de taina la un restaurant din Herastrau! Prodanca, surprinsa ieri seara la discutii cu Denisa Nechifor si Florin Manea! Ce or fi vorbit timp de doua ore?

Ana Maria Prodan a venit in tara pentru cateva zile si nu a ratat intalnirile cu prietenii apropiati. ##VIDEO246319##

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriereAna Maria, Denisa si ManeaPaparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe Prodanca, ieri aseara, la un restaurant din Herastrau, alaturi de Denisa Nechifor si Florin Manea.

fara descriereCei trei s-au simtit bine timp de doua orefara descriereDenisa este prietena cu Prodanca de multa vremefara descriereFlorin Manea este si el impresar si o cunoaste pe Prodanca din AmericaCei trei au stat la o masa timp de doua ceasuri, vreme in care au discutat despre viata pe care Ana Maria o duce in Arabia Saudita, in plus, s-a adus vorba si despre afaceri. O normalitate de altfel… Sotia lui Reghe este imaginea unui brand de lux pe care il promoveaza firma de PR a Denisei, iar in cazul lui Manea, s-au dezbatut probabil cateva transferuri de jucatori, intrucat si Florin este implicat in business-uri de impresariat fotbalisti din Liga1 sau de la Nationala Romaniei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate