VIDEO | Cine-a mai vazut asa ceva? Florin Salam a stabilit un nou record: 1.000 de dolari pentru o singura dedicatie! S-a intamplat la concertul de la Bruxelles!

Florin Salam a fost tratat ca un adevarat imparat la primul concert pe care l-a sustinut la Bruxelles, in „capitala Europei”. ##VIDEO134678##

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereFlorin Salam a cantat la BruxellesClubul in care Salam a cantat cu cateva zile in urma s-a umplut pana la refuz de romani veniti de prin toate zonele Europei sa-l vada la lucru pe cel mai tare manelist al Romaniei. Organizatorii s-au vazut nevoiti sa-i angajeze lui Florin doua garzi de corp care au stat tot timpul langa acesta, chiar si atunci cand se afla pe scena, pentru ca exista oricand riscul publicul sa navaleasca peste solist.fara descriereSalam, in momentul in care incep sa vina banii

Cel mai tare moment al serii a fost insa cel in care un roman a inceput sa „arunce cu bani” in Florin Salam. „Trei sute de dolari, patru sute de dolari....” si numarartoarea s-a oprit la 1.000 de dolari, pentru o singura dedicatie. Asta in conditiile in care „Imparatul Salam” a facut dedicatii si fara bani. Totusi, se stie... Cine se respecta, plateste!

Florin a luat imediat banii si i-a dus in spate, la unul dintre membrii trupei, care „a colectat” incasarile. Ca la nunti, botezuri si petreceri nu se da factura, chiar daca esti in capitala economica a Europei!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate