VIDEO! Cioaca e nevinovat! Mihaita din Berceni stie ce s-a intamplat cu Elodia: „A deschis balconul de la avion si a inghitit-o crocodilul Lacoste”

Celebrul Mihaita din Berceni, noua vedeta a Youtube-ului, sustine ca stie ce s-a intamplat cu Elodia.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereMihaita din Berceni este un personaj care face senzatie pe Internet datorita faptului ca vorbeste despre absolut orice cu o lejeritate fantastica, fara sa posede notiunea termenilor pe care ii foloseste. Intr-un clip recent, barbatul face o maturisire incredibila, in nota lui obisnuita. El sustine nici mai mult, nici mai putin decat ca a fost martor al „disparitiei” Elodiei si ca stie ca aceasta a cazut dintr-un avion si a inghitit-o crocodilul Lacoste (marca Lacoste are ca sigla un crocodil, n.r.).

„Eu ii zic la nebuna de Elodia: pune-ti dracu’ centura , cazi din avion! Ea n-a pus centura, s-a dus la baie sa se spele pe ochi si pe maini, a deschis balconul de la avion si a cazut. N-a trecut pe la pilot, in spate. A cazut de-acolo si a trecut oceanul, granita. S-a spalat pe maini si papat-o crocodilul Lacoste. Da, da, a inghitit-o. A murit. Adica n-a murit, a inghitit-o crocodilul Lacoste”, a povestit Mihaita, spre amuzamentul prietenilor lui.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate