VIDEO | Ciocnirea greilor in club: Sorinel Pustiu s-a deghizat in maresal si l-a atacat cu bastonul pe Liviu Varciu!

Febra sarbatorii de Halloween i-a cuprins pe majoritatea romanilor, indiferent de ocupatie, rang sau origini.##VIDEO255394##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

Cluburile s-au inghesuit sa isi decoreze locatiile in tema acestui eveniment, iar clientii au fost invitati sa-si scoata la vedere costumele infricosatoare. Printre cei care au luat in serios Halloween-ul s-a numarat si Sorinel Pustiu. Invitat la ziua unei prietene in clubul "Princess", artistul si-a respectat statutul si a venit echipat cu o tinuta de maresal, avand asupra sa si bastonul, accesoriu absolut necesar pentru un personaj de asemenea rang.

fara descriereSorinel a intrat foarte bine in pielea personajului si a reusit sa ofere cateva momente savuroase la un moment dat, atunci cand a dat nas in nas cu Liviu Varciu. Cei doi s-au bucurat nespus de revedere, iar Liviu i-a apreciat tinuta fabuloasa a "maresalului" Sorinel, si a insistat sa faca o poza cu acesta. Varciu nu a zabovit prea mult in club, fiind inca in convalescenta dupa interventia de extirpare a unui lipom de grasime la ceafa, dar Sorinel a ramas pe baricade, ca un luptator adevarat.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate