VIDEO | Connect-R a facut senzatie la ultimul concert. Si-a inceput recitalul cu o "lautareasca" veche. Relu a cantat melodia care a starnit un adevarat razboi intre doua doamne ale cantecului romanesc

Saptamana trecuta, Relu Mihalache a revenit pe scena, dupa spectaculoasa nunta cu Misha, aleasa inimii lui. ##VIDEO247925##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descriereConcertul sustinut la Princess Club a avut de toate. Un band foarte bine pus la punct, care i-a asigurat un suport muzical de calitate artistului, coregrafii spectaculoase si un Connect-R intr-o forma de zile mari, incalzit bine cu nitel tutun si cateva pahare. Interesant este ca solistul a debutat in show in cel mai pur stil lautaresc, cu ajutorul unei piese care a starnit aprigi dispute intre doua "regine" ale muzicii autohtone. fara descriereEste vorba de melodia "Intr-o zi la poarta mea" a lui Gabi Lunca, ale carui acorduri au fost preluat in parte de Loredana Groza si incluse in piesa "Cip Cirip", pe albumul "Agurida". Disputa dintre cele doua artiste a ajuns la tribunal, acolo unde Loredana a fost nevoita sa dea explicatii judecatorilorpentru posibila preluare ilegala a cantecului.

fara descriereInterpreta a precizat ca nu stia ca melodia "Cip Cirip", inclusa pe albumul "Agurida", era compusa de Gabriela Lunca, marturisind ca avea senzatia ca piesa este din folclor.

Pe de alta parte, Gabriela Lunca, care a dat-o in judecata pe Loredana pentru incalcarea drepturilor de autor, a mentionat ca s-a simtit lezata de acest furt si ca nici macar nu a primit un "multumesc" din partea ei. Pentru solutionarea dosarului, instanta a dispus sa se faca o expertiza de un specialist in folclor pentru a se face lumina in acest caz.

fara descrierePana atunci, in subiect s-a bagat si simpaticul Relu, care a ciripit si el cunoscutul refren lautaresc in concertul de la Princess. E drept, Connect-R a folosit doar un pasaj din piesa, in cadrul unui potpuriu in care a mai fost inclusa si o alta melodie cunoscuta din folclor, "In gradina lui Ion".

Momentul a fost mult gustat de public, dar sa vedem cum va digera situatia si maestra Gabi Lunca, Relu Mihalache avand spre deosebire de Loredana avantajul ca este legat macar prin etnia sa de celebra doamna a muzicii lautraresti.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate