VIDEO. Copile abuzate de un livrator de mâncare din București. Bărbatul le ducea pe un câmp, le dezbrăca, iar ce urmează te va cutremura

Copile abuzate de un livrator de mâncare din București. Bărbatul le ducea pe un câmp, le dezbrăca, iar ce urmează întrece imaginația.

Distribuie pe:

Autor: Amalia Florea

VIDEO. Copile abuzate de un livrator de mâncare din București. Bărbatul le ducea pe un câmp, le dezbrăca, iar ce urmează întrece imaginația


In articol:

Monștri se ascund chiar sub ochii noștri, de multe ori sub acoperirea unor slujbe la firme cu o reputație de necontestat. În București, un livrator de mâncare este acuzat de pornografie infantilă, după ce ar fi dus o copilă de opt ani pe un teren abandonat, unde a pozat-o în ipostaze indecente.

VIDEO. Copile abuzate de un livrator de mâncare din București. Bărbatul le ducea pe un câmp, le dezbrăca, iar ce urmează te va cutremura

Bărbatul de 43 de ani ar fi abordat-o pe micuță într-un fast-food din Sectorul 3 al Capitalei. Potrivit anchetatorilor, cei doi nu s-ar fi cunoscut dinainte, însă fata ar fi vrut să refuze să vorbească cu bărbatul inițial, însă acesta a insistat și a abordat-o chiar și după ce micuța a ieșit din restaurant.

Atunci, bărbatul care era livrator la o firmă care aduce mâncare acasă a păcălit-o pe aceasta, spunându-i că are ceva dulce pentru ea în mașină. Odată ajunsă copila în mașină, acesta a plecat cu ea pe un câmp de pe raza Bucureștiului, un loc în care nu mai era nimeni și a dezbrăcat-o, a forțat-o să stea în mai multe ipostaze indecente și a filmat-o.

Citeste si: Pacientă dată în judecată după ce și-a hărțuit medicul! Femeia i-a trimis sute de mesaje jignitoare și de amenințare

Citeste si: VIDEO E îngrozitor! O mamă și-a trântit copilul de pământ. Martorii au rămas terifiați

Citeste si: Povestea de coșmar a unei românce plecate la muncă în străinătate: „Bătrânul prindea momentul când soția dormea și...”

Ajunsă acasă, copila i-a spus mamei sale ce s-a întâmplat, iar aceasta a depus plângere la poliție. Bărbatul a fost săltat de autorități, iar anchetatorii au descoperit în telefonul lui mai multe materiale și cu alți minori. Astfel astăzi magistrații au decis să îl aresteze preventiv pentru 30 de zile. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate