VIDEO Cristian Boureanu: "Ii multumesc iubitei mele ca a fost alaturi de noi. Fara ea nu as fi inteles ce vrea fiica mea"- Laurei i-a venit sa planga cand l-a auzit! "Ioana sta cate doua ore sa se pregateasca inainte sa iasa din casa"

##VIDEO470156##

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Cristian Boureanu si iubita lui, Laura, au fost de acord sa comenteze pentru ultima oara subiectul momentului: conflictul dintre politician si fiica lui."Am luat o decizie si nu vreau sa va suparati: nu mai discut! Nu mai vreau sa mai vorbesc", a spus Boureanu la WOWbiz.

Cristian Boureanu a tinut sa ii multumeasca iubitei sale. Laura, in varsta de 19 ani, l-ar fi ajutat mult in relatia cu fata sa.


"Laura a stat cu noi in casa in cel mai greu an al Ioanei. Si Ioana a reusit, a fost prima.  II multumesc Laurei din nou. Fara ea, era foarte greu pentru mine sa inteleg ce vrea un copil de varsta ei. Ioana are tot sprijinul meu. Va incepe scoala acolo unde trebuia sa inceapa. Ea o sa aiba studiile platite, meditatiile... Nu este vorba Imi doresc sa dovedeasca, sa arate ca ii este bine la mama. Sa ia numai note de 9 si 10, cat a fost cu mine a luat si cate un opt",  a adaugat el.

Cand a auzit ce spune Boureanu, tinerei i-a venit sa planga si cu greu s-a abtinut!

"Sunt copii lasati sa stea in baruri, in cluburi in Centrul Vechi! Boureanu e nebun! Dar ii convine cuiva ca un copil de 13-14 ani sa stea cu tigara si bautura in fata?!

Balurile de boboci se organizeaza in cluburi! Copiii stau in cluburi pana dimineata si beau!

Am gasit singura pedeapsa pentru un copil: sa ii confisc telefonul. Mi se pare ok sa ii iau telefonul la ora 11 in conditiile in care a doua zi se duce la scoala", a mai spus politicianul la Kanal D.


Laura Dinca: "Ioana e inraita acum, inteleg. Despre conversatiile alea nu am ce sa zic. Eu am si spus Ioana nu mai e copilul de anul trecut. Atunci era gata in 20 de minute inainte sa iasa din casa. Acum sta doua ore ca sa se pregateasca, sa se machieze. Ziua. Isi da cu blush, ca sa ii straluceasca fata! Eu am vorbit cu ea pe subiectul asta..."

Boureanu: "Eu i-am interzis sa se machieze! Sa te plimbi in parc in Herastrau, ziua in amiaza-mare, machiata? Nu mi se pare normal! Seara, inteleg..."

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: