VIDEO Cu lacrimi in ochi, Andreea Marin a spus adevarul despre starea ei de sanatate! Cum a ajuns sa fie la un pas de moarte

Andreea Marin a facut dezvaluiri uluitoare la Teo Show. ##VIDEO250916##

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereAndreea Marin, invitata la Teo Show, a dezvaluit cum a ajuns sa fie la un pas sa isi piarda viata din cauza ca organismul ei nu mai functiona corect. In urma cu cativa ani, cand toate ii mergeau foarte prost, "Zana" si-a dat seama ca ceva nu e ok cu organismul ei si s-a decis sa isi faca analize. Cu toate ca aceastea i-au iesit bine, ea se simtea mai rau.

fara descriere"Erau multe lucruri in neregula. Medicul mi-a scris pe bilet epuizare extrema. Dar nu era doar asta. Somnul nu mai era somn, aveam o problema hormonala, sufletul avea o problema si corpul meu nu a mai putut suporta. Atunci am ajuns in Turcia. Medicul mi-a facut toate analizele plus inca o analiza in plus. Mi-a spus ca sunt intr-un dezechilibru foarte mare si ca trebuie sa ceva foarte serios. Asa am ajuns la Bodrum, am ajuns la dezintofiere. Din epuizare extrema poti sa ajungi si la moarte! Cam care crezi ca e diferenta de la epuizare extrema la a nu te mai ridica din pat", a spus Andreea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate