VIDEO Cu un an inainte sa moara, Joe Cocker a concertat la Bucuresti! Vezi imagini cu el de la Sala Palatului

Joe Cocker a murit luni, la varsta de 70 de ani. Artistul suferea de cancer pulmonar.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereIn august 2013, Joe Coker concerta la Sala Palatului in Bucuresti. Desi era bolnav, artistul a reusit sa dea tot ce avea mai bun din el. Cantaretul a facut un adevarat show.

Joe Cocker s-a bucurat de o primire foarte călduroasă din partea publicului român, care a aplaudat pe tot parcursul concertului, a cântat şi a dansat pe cele mai celebre piese ale cântăreţului.  Concertul, care a făcut parte din turneul de promovare a noului său album - "Fire It Up" -, a debutat cu o piesă de pe acest material discografic - "I Come in Peace". Imediat după această melodie, Joe Cocker i-a salutat pe români. "Bucureşti, bună seara!", a spus cântăreţul, stârnind aplauzele intense ale spectatorilor.

Cântăreţul britanic, al cărui nume oficial este John Robert Cocker, a decedat la vârsta de 70 de ani, din cauza complicaţiilor generate de un cancer pulmonar. Decesul a fost confirmat de echipa de impresariat a artistului.

Joe Cocker s-a născut în localitatea britanică Sheffield, dar înaintea vârstei de 30 de ani s-a mutat în Statele Unite. A devenit celebru în anul 1964 şi a produs 40 de albume.

A fost distins cu Premiul Grammy în anul 1983, pentru melodia "Up Where We Belong", interpretată în duet cu Jennifer Warnes.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate