VIDEO Cumnata lui Pepe a fost ceruta de nevasta de "pestele" Cristi! "Da, vreau sa ma marit cu tine. O sa facem si un copil"- Uite ce declaratii de dragoste si-au facut!

S-a terminat razboiul, incepe petrecerea! Loredana Pastrama a avut parte de o mare surpriza. "Pestele" Cristi a cerut-o de nevasta! ##VIDEO269590##

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereCumnata lui Pepe a primit un buchet de flori si un inel de logodna. Cristi Grigore s-a asezat in genunchi si a cerut-o de sotie.

"Vrei sa fii sotia mea? Stiu ca asta e visul tau", a spus Cristi la WOWbiz.

 

fara descrierefara descriereEmotionata, bruneta nu s-a pierdut. L-a sarutat si a spus "DA". "M-am lepadat de Satana si de toate cele rele. DA, iubi, vreau sa fiu sotia ta! Asta e visul meu", a declarat si Loredana Pastrama. ##VIDEO269598##

Cei doi si-au facut juraminte de dragoste. Sora Ralucai Pastrama a spus ca va incerca sa se schimbe de dragul viitorului ei sot.

fara descrierefara descriere"Nu are voie sa aiba amante", i-a zis ea. "Una pe luna merge", a raspuns el si era cat pe ce sa inceapa iar scandalul. "E prea frumos momentul asta ca sa il stric, nu? Vreau sa ii dau un microfon in cap! O sa incerc sa ma schimb, sa nu mai fiu asa vulcanica. Vreau sa facem un copil, iub", a completat Loredana.

Madalin Ionescu a fost de acord sa le fie nas. "Da, o sa va cunun", le-a spus gazda emisiunii Wowbiz.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate