VIDEO Cumnata lui Pepe, partida fierbinte de amor cu "pestele" Cristi! "A durat vreo trei ore, eu sunt de cursa lunga"- Barbatul sustine ca si-a facut o ambitie cu Loredana, nu are de gand sa se intoarca la ea!

##VIDEO268837##

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereCine sa ii mai inteleaga pe Loredana Pastrama si Cristi Grigore?!

Cumnata lui Pepe si fostul ei iubit s-au certat, s-au batut, s-au jignit, dar au ajuns impreuna in pat, la scurt timp dupa ce s-au "mascarit" in public, la Wowbiz.
##VIDEO268838##

fara descrierefara descriere"Am invitat-o sa facem o "partida" de dragoste", a spus Cristi la Kanal D. "Am baut ceva, ca eram nervoasa! Crezi ca mergeam cu tine daca nu eram beata?", a declarat si sora Ralucai Pastrama.
##VIDEO268841##

Cei doi au mers impreuna la un hotel din Capitala si au facut sex. "Am convins-o sa mearga cu mine! I-am zis ca, daca vrea sa imi demonstreze ca inca mai tine la mine, trebuie sa mearga cu mine. S-a consumat partida! Cam vreo trei ore! Eu sunt de cursa lunga. Eu stiu ce pot, nu am dat gres cu nicio femeie! A fost o ambitie, nu vreau sa ma intorc la ea", a precizat el.

##VIDEO268843## ##VIDEO268849##
"Nu am dormit impreuna. L-am simtit foarte rece la 'locul de munca'. Ai dormit in ghete. Probabil nu mai este pasiunea la fel. Daca a dat de alta femeie...", s-a plans Loredana Pastrama.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate