Stiri

Video CUTREMURATOR de la cumplitul accident in care a fost implicat un celebru cantaret de manele, pe autostrada!

Autostrada Soarelui a fost, ieri, martora unui accident cumplit, produs intre un TIR si trei masini, rezultatul fiind doi raniti grav. Iar una dintre victime, un cantaret celebru de manele a ajuns, de urgenta, la spital, pentru a fi operat.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Calin Perian


Video CUTREMURATOR de la cumplitul accident in care a fost implicat un celebru cantaret de manele, pe autostrada!icon photo

Autostrada Soarelui a fost, ieri, martora unui accident cumplit, produs intre un TIR si trei masini, rezultatul fiind doi raniti grav. Iar una dintre victime, un cantaret celebru de manele, a ajuns, de urgenta, la spital, pentru a fi operat.

Imaginile in care Cocos de la Calarasi este asezat pe bancheta din fata a masinii sale, facuta, de altfel, praf de TIR-ul care a lovit-o din plin, si primeste ingrijiri medicale au devenit, deja, virale.

Vizibil traumatizat, confuz si plin de sange, artistului i-a fost acordat primul ajutor, iar apoi a fost dus, de urgenta, la spital, unde medicii au decis sa il opereze imediat. Cocos de la Calarasi a avut nevoie de o interventie chirurgicala la nivelul capului, starea lui, fiind, acum, una ceva mai buna, dar in continuare critica din cauza accidentului pe care l-a avut pe autostrada, in drum spre mare.


In imagini se poate observa ca masina cantaretului, un bolid de cateva zeci de mii de euro, care oprise pe banda de urgenta si, semnalizata corespunzator, i se schimba o roata, din cauza unei pene, este de nerecunoscut, singura parte cat de cat intreaga fiind in dreptul soferului, locul in care, de altfel, Cocos de la Calarasi a si primit, ingrijirile medicale.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune