Video CUTREMURATOR de la cumplitul accident in care a fost implicat un celebru cantaret de manele, pe autostrada!

Autostrada Soarelui a fost, ieri, martora unui accident cumplit, produs intre un TIR si trei masini, rezultatul fiind doi raniti grav. Iar una dintre victime, un cantaret celebru de manele a ajuns, de urgenta, la spital, pentru a fi operat.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Autostrada Soarelui a fost, ieri, martora unui accident cumplit, produs intre un TIR si trei masini, rezultatul fiind doi raniti grav. Iar una dintre victime, un cantaret celebru de manele, a ajuns, de urgenta, la spital, pentru a fi operat.

Imaginile in care Cocos de la Calarasi este asezat pe bancheta din fata a masinii sale, facuta, de altfel, praf de TIR-ul care a lovit-o din plin, si primeste ingrijiri medicale au devenit, deja, virale.

Vizibil traumatizat, confuz si plin de sange, artistului i-a fost acordat primul ajutor, iar apoi a fost dus, de urgenta, la spital, unde medicii au decis sa il opereze imediat. Cocos de la Calarasi a avut nevoie de o interventie chirurgicala la nivelul capului, starea lui, fiind, acum, una ceva mai buna, dar in continuare critica din cauza accidentului pe care l-a avut pe autostrada, in drum spre mare.

In imagini se poate observa ca masina cantaretului, un bolid de cateva zeci de mii de euro, care oprise pe banda de urgenta si, semnalizata corespunzator, i se schimba o roata, din cauza unei pene, este de nerecunoscut, singura parte cat de cat intreaga fiind in dreptul soferului, locul in care, de altfel, Cocos de la Calarasi a si primit, ingrijirile medicale.
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: