VIDEO Dani Otil s-a dat de gol ca se intelege bine cu fiul Mihaelei Radulescu? "Pustiul a ajuns pe la 11-12 ani si e nasol, e greu cu baietii"

Dani Otil a avut de dimineata un mic dialog cu colega lui care asteapta un copil. Acesta a glumit spunand ca si el si Razvan asteapta doi copii care sunt invitati in emisiune ca sa ii imite.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Discutia a continuat mai departe, moment in care Dani Otil a dat de inteles ca se intelege bine cu un baiat de 11 ani. Sa fie vorba de fiul Mihaelei Radulescu?

"Amalia asteapta un copil, eu si cu Razvan asteptam doi copii. Suntem trei parinti fericiti. Poate te invat eu pe tine, eu am locuit foarte mult langa... Imediat dupa scutece si dupa sireturi, stiu tot. Da (n.r. la intrebarea daca va schimba scutece). Noi suntem in alta faza, pe strada, pustiul a ajuns pe la 11-12 ani si e nasol, e greu cu baietii", a marturisit Dani la Neata.fara descriere
"Ce dragut! O sa te invat multe daca vrei. Am citit multe carti. Deci o sa schimbi si tu scutece. Super, ma bucur", a spus Amalia razand.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate