VIDEO | Daniel Niculae "umilit" de sotie in plina strada. In timp ce ea conduce un "tanc" pe 4 roti, fotbalistul se plimba intr-o masina "de jucarie"

Viata de fotbalist iti ofera momente de satisfactie, dar exista si perioade mai dificile. ##VIDEO254473##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descriereO demonstreaza situatia lui Daniel Niculae, fotbalist care a explodat la Rapid, a facut cariera in Franta si Rusia, dar acum, la 32 de ani, nu-si mai poate reechilibra traseul profesional. De mai bine de un an, Niculae tot spera sa mai prinda un ultim contract in strainatate si tine in joc de glezne fanii Rapidului care tot spera intr-o minune, si anume reinregimentarea atacantului in Giulesti. Pana atunci insa, Nico are timp berechet pentru treburile familiale, desi pare sa-si fi impartit gospodareste obligatiile cu sotia.

fara descrierefara descriereMai mult, deocamdata Daniel si Oana par sa-si fi impartit si masinile, iar daca doamna Niculae conduce un superb SUV de culoare neagra, fotbalistul circula prin oras la volanul unei "buburuze" galbene, de o talie net inferioara. Imaginile surprinse de paparazzi WOWbiz.ro in plina strada, sunt chiar amuzante. In timp ce Oana se afla la volanul impunatorului bolid, Daniel incearca sa-i explice ceva in plina strada. La finalul convorbirii, femeia cu care fotbalistul are o fetita demareaza in tromba, in timp ce Nico se indreapta usor jenat spre "buburuza" lui.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate