VIDEO | Daniela Gyorfi a bagat spaima in clientii din bar! Vedeta s-a apucat de voodoo si a chinuit un barbat nevinovat! Nu rata "Faci fata, faci bani", diseara de la ora 23.45

Daniela Gyorfi a invitat o amica in oras si i-a facut o serie de destainuiri. Aceasta a ramas socata cand a aflat ca solista s-a apucat de spiritism si de voodoo. Mai grav este ca acest lucru l-au aflat si clientii barului in care se aflau... pe pielea lor! Totul a fost o farsa bine pusa la punct de Vlad Craioveanu si Andrei Coman, gazdele emisiunii "Faci fata, faci bani". Nu ratati editia din aceasta seara, incepand cu ora 23.45 doar la Kanal D.##VIDEO119739##

Distribuie pe:

fara descriereDaniela Gyorfi a "chinuit" un barbat nevinovat printr-un ritual voodoo!O prietena a Danielei Gyorfi a simtit pe pielea ei ce inseamna o farsa pusa la cale de Vlad Craioveanu si Andrei Coman cu complicitatea solistei.
La un moment dat, in timpul intalnirii cu Daniela, artista ridica mainile si incepe sa spuna o incantatie. Lampile din restaurant au inceput sa se miste si mesele s-au clatinat pana farfuriile au cazut pe jos, exact ca la cutremur! Socata, amica Danielei a cerut explicatii. Solista a preferat sa-i arate si alte kalooga_36441" calitati" paranormale acesteia in loc de raspuns!
"Am o papusa aici. Alege o persoana din bar", a indemnat-o Daniela. Ce a urmat nu ati vazut nici in filmele horror! Un barbat nevinovat a fost "chinuit de la distanta" in timp ce solista intepa papusa cu un ac!
Din fericire, totul a fost o gluma, mai exact o farsa pusa la cale de gazdele emisiunii "Faci fata, faci bani". Nu ratati deznodamantul intamplarii, numai in aceasta seara incepand cu ora 23.45, doar la Kanal D.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate