VIDEO! Daniela Gyorfi, declaratii zguduitoare despre copilaria sa. “Ce banana, mami, ce vorbesti?! Noi eram sarace, mama era tesatoare in fabrica. Nu aveam brad si nu primeam cadouri de Craciun”

Daca ar fi sa povesteasca in paginile unei carti cate lipsuri a indurat in copilarie si ce viata grea a dus alaturi de mama sa, Anica, care fost paralizata la pat vreme de 30 de ani, Daniela Gyorfi ar ajunge autoarea unui bestseller national.

Distribuie pe:

fara descriereDaniela Gyorfi alaturi de mama sa, AnicaProvenita dintr-o familie monoparentala, dintr-o mama care era tesatoare intr-o fabrica socialista si a nascut-o la 18 ani, crescuta in crese si gradinite cu program saptamanal, Daniela Gyorfi isi aminteste cu tristete de perioada copilariei ei. fara descriereCel mai greu era iarna, de Sarbatori, cand toti copiii primeau daruri de Craciun, jucarii si dulciuri si aveau bradul impodobit in casele lor. Pentru artista, insa, Craciunul era un prilej de a intelege inca o data ca destinul sau si al mamei ei era altul si crucea lor va fi greu de dus.

Cele doua traiau intr-o saracie lucie, aproape de limita subzistentei, stateau mai tot timpul prin spitale pentru ca mama Danielei suferise un accident si ramasese paralizata, iar bananele, bradul si darurile de Craciun erau considerate produse de lux la care nici nu indrazneau sa viseze. fara descriere“Nu mi-a fost niciodata usor sa spun ca atunci cand eram mica am fost foarte saraca. Adica eu si mama, pentru ca ea m-a crescut singura. Ea a avut un accident cand aveam eu 10 ani si a ramas paralizata, asa ca pentru noi nu exista Craciun. Nu aveam brad, nu primeam daruri. Ce banana, mami, ce vorbesti?! Noi eram sarace, am stat prin spitale. In plus, eu am crescut la o gradinita saptamanala. Mama mea era tesatoare si m-a facut cand si ea era foarte, foarte, mica, la 18 ani. Eu veneam acasa, ma lua acasa doar sambata sau duminica. Aceasta saracie m-a marcat", a declarat Daniela Gyorfi pentru WOWbiz.ro.fara descriereDaniela Gyorfi, George Tal, partenerul ei si fetita lor, Maria

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate