VIDEO! De asta a fost arestat sotul Mariei Marinescu! Filmul complet al capturarii avionului cu 680 de kilograme de cocaina!

Politia din Republica Dominicana a dat publicitatii imagini filmate de la cea mai mare captura de cocaina care s-a petrecut in acest stat. E vorba despre cazul in care printre suspecti se numara si sotul Mariei Marinescu, Frank Colin.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereMaria Marinescu, alaturi de sotul ei, Frank ColinPe 20 martie, politia din Punta Cana a oprit in ultimul moment de la decolare un avion care urma sa transporte 680 de kilograme de cocaina la Saint Tropez. Toate cele patru persoane aflate la bord au fost arestate: pilotii Pascal Fauret si Bruno Odos, un alt membru al echipajului – Alain Castany si un dominican stabilit in Romania, pe nume Nicolas Pisapia.

Acesta din urma, apropiat al sotului Mariei Marinescu, a reprezentat pentru anchetatori veriga care a dus la identificarea celui care e considerat, in acest moment, creierul intregii operatiuni – Frank Colin. Acesta este arestat si el de cateva luni si este judecat la Paris. Conform ultimelor informatii venite din mass-media franceza, Colin sustine ca nu el a organizat transportul, ci un alt personaj misterios care locuieste pe Riviera Franceza si care aduce droguri pentru vedete din showbiz si fotbalisti.fara descriere

In prezent, cazul este in plina desfasurare, iar numarul suspectilor retinuti a ajuns la peste 35. Saptamana trecuta, Alain Afflelou, unul dintre cei mai bogati oameni din Franta, a ajuns si el la politie in calitate de patron al firmei de la care a fost inchiriat avionul.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate