Video de colectie! Putini au stiut de gestul facut de Patriciu la revenirea Regelui Mihai in Romania! S-a certat cu politistii de frontiera care nu au permis intrarea acestuia in tara

Se intampla in toamna anului 1994, cand Regele Mihai a revenit in tara cu un avion particular. Autoritatile de atunci insa nu au permis intrarea acestuia in tara.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereRegele Mihai si sotia sa au coborat din avionul care i-a adus pe pamant romanesc, insa politistii de frontiera nu i-au lasat sa paraseasca aeroportul sustinand ca nu au viza pe pasapoartele englezesti pe care le detineau. Cativa parlamentari de dreapta, printre care si Dinu Patriciu, venisera sa-l intampine pe rege, iar cand au vazut ce se intampla s-au luat la cearta cu politistii. Dinu Patriciu era cel mai furios dintre ei si le-a explicat politistilor ca incalca legea, sustinand ca interventia lor este un abuz.

Regele a trebuit atunci sa se intoarca in strainatate, cativa ani mai tarziu a obtinut insa cetatenia romana si s-a intors definitiv in Romania.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate