VIDEO De Halloween, Johnny Depp a cântat la chitară într-un concert susţinut de Marilyn Manson

Actorul american Johnny Depp a cântat la chitară într-un concert pe care rockerul Marilyn Manson l-a susţinut la Hollywood în noaptea de Halloween, informează dailymail.co.uk.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

Citeste si: Andreea Pirui a ajuns la doctor! Ce operație și-a făcut - evz.ro

Johnny Depp, în vârstă de 51 de ani, a fost invitatul surpriză al rockerului american şi a urcat pe scenă alături de acesta pentru a interpreta împreună piesa "The Beautiful People", într-un concert care a avut loc vineri seară.

Deşi Johnny Depp a mai cântat şi a înregistrat mai multe piese cu Marilyn Manson în trecut, prezenţa actorului la concertul de vineri, ce a avut loc la Roxy Theatre din Hollywood, a fost o surpriză pentru spectatorii prezenţi la eveniment.

Pentru acea piesă, pe scenă a urcat şi Ninja, membru în grupul sud-african de rap-rave Die Antwoord. Pe durata piesei respective, Ninja a făcut de mai multe ori crowd-surfing, spre deosebire de Johnny Depp, care a preferat să rămână pe scenă şi să cânte la chitară.

Johnny Depp cântă la chitară la diverse concerte rock începând din anii 1990 şi a colaborat de-a lungul timpului cu Oasis, Shane MacGowan şi alţi muzicieni cunoscuţi.

După ce a înregistrat - cântând la chitară şi la tobe - un cover al piesei "You're So Vain" de pe noul album al lui Marilyn Manson, intitulat "Born Villain", Johnny Depp a urcat pe scenă alături de rockerul american la gala Revolver Golden Gods Awards din 2012.

Toate aceste colaborări muzicale nu l-au împiedicat însă pe Johnny Depp să rămână un star la Hollywood, iar vedeta americană va lansa patru filme în 2015 şi 2016.

Printre rolurile recente ale actorului se numără cele din filme precum "Transcendence", "The Lone Ranger" şi "Tusk". În lunile viitoare, Johnny Depp va putea fi văzut în filme precum "Into The Wooods" şi "Black Mass".

În ceea ce îl priveşte pe Marilyn Manson, în vârstă de 45 de ani, rockerul american intenţionează să combine în viitorul apropiat cariera muzicală cu cea actoricească.

Următorul lui album de studio este aşteptat pe piaţă în 2015, iar printre rolurile în care a putut fi văzut recent se numără cele din producţiile "Once Upon A Time" şi "Sons Of Anarchy".


Citește și:

Chrissy Teigen, soția lui John Legend, a pierdut sarcina: „Vom plânge până vom rămâne lipsiți de lacrimi”

Radu Banciu a părăsit B1TV! Realizatorul, pus de conducerea postului să aleagă...

Bianca Comănici, postare neașteptată după ce Livian de la Puterea Dragostei a lansat noua piesă! Il atacă subtil?

George de la Puterea Dragostei l-a amenințat pe David! Scandal uriaș între cei doi

Lidia Buble și Cornel Ilie, suprinși în tandrețuri. Ce reacție a avut Răzvan Simion, fostul iubit al cântăreței

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies