VIDEO De la ce a pornit scandalul? Anastasia Spahina, batuta de fosta ei partenera, "Papusa Barbie"

Anastasia Spaghina (19 ani ) si Valeria Lukyanova (21 de ani) erau, pana nu demult, cele mai bune prietene si partenere. Cele doua ucrainience au devenit celebre datorita felului in care imita papusile. Recent, fetele s-au certat si s-a ajuns la bataie. Sifonata a iesit Anastasia Spaghina.

Distribuie pe:

fara descriereCele doua fete s-au certat pentru prima data pe un site de socializare. Anastasia Spaghina a scris pe Facebook ca a fost invitata in Japonia, unde urma sa fie intervievata de o televiziune de top. Valeria a raspuns acid: "Au intrebat si de mine? Sunt cea mai populara Papusa Barbie din lume, e ciudat ca n-au intrebat de mine". Anastasia si Valeria au continuat dialogul si s-au acuzat reciproc de mai multe lucruri murdare.

Totul parea sa se fi terminat cu cearta de pe site-ul de socializare, insa n-a fost asa. Zilele trecute, Anastasia si Valeria s-au intalnit intamplator si au inceput sa se certe. De aici, a fost doar un pas pana la bataie. Pasul a fost facut de Valeria. Dupa "paruiala", Anastasia a postat pe canalul sau de Youtube un filmulet in care isi arata vanataile.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate