VIDEO | De necrezut! Soferita de 91 de ani a dat in judecata Politia Romana! CLICK AICI sa vezi varianta integrala a filmuletului care a innebunit Internetul

Maria Dimitriu Villegas, batrana care a fost descoperita de reporterii WOWbiz.ro conducand la varsta de 91 de ani, este o femeie hotarata atunci cand se afla la volan.##VIDEO122026##

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereMaria Dimitriu Villegas se deplaseaza cu ajutorul unui bastonSe pare ca batrana este o adevarat „fiara” la volan, motiv pentru care politstii de la Rutiera au oprit-o de mai multe ori in trafic si au amendat-o. Cu toate astea, Maria Dimitriu Villegas nu s-a lasat cu una – cu doua si a intentat proces Politiei Romane. S-a intamplat de doua ori, in 2007 si in 2008, cand prietena din copilarie a Majestatii Sale Regele Mihai a contestat in justitie procesele verbale de contraventie care i s-au intocmit la fata locului de agenti. Cu toate ca avea in jur de 85 de ani, femeia si-a sustinut cauza si a castigat in instanta anularea actelor.

Imaginile prezentate de WOWbiz.ro arata ca, desi femeia are 60 de ani de experienta la volan, reflexele nu i-au ramas la fel de bune. Drept urmare, automobilul Sandero pe care-l conduce este lovit si zgariat pe toate partile. Din fericire pentru ea, Maria Dimitriu Villegas a fost prevazatoare si si-a facut asigurare la masina, lucru care i-a prins foarte bine. Astfel, in 2011, ea avut un incident neplacut in care a fost implicat si un alt autovehicul si care s-a lasat cu un proces intre doua firme de asigurari. Paguba produsa s-a ridicat la aproape 10.000 de lei, iar batrana a fost chemata in instanta ca intervenient, fiind direct implicata in respectivul accident.

Chiar si asa, „epopeea” batranei la volan pare sa se apropie de final. Ieri, vecinii femeii spuneau ca politistii i-au facut o vizita Mariei Dimitriu Villegas si i-au pus in vedere ca ar fi bine sa evite deplasarile cu automobilul de acum inainte.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate