VIDEO | De sarbatori, jandarmul cu voce de aur s-a reprofilat pe colinde! Nicolae Lacatus e gata sa dea mare lovitura: din vara se muta la Bucuresti!

La 24 de ani, Nicolae Lacatus, supranumit jandarmul cu voce de aur, este decis sa faca o schimbare radicala in viata sa.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Dupa ce a isterizat toata tara acum cateva luni cu melodia "Eram tanar cu sperante", Nicolae Lacatus sau jandarmul cu voce de aur s-a retras la Falticeni, departe de platourile emisiunilor de tip tabloid in care a cunoscut celebritatea. fara descriereNicolae Lacatus (primul din stanga), alaturi de colegii cu care a colindat la Primaria FalticeniIn prezent, Nicolae urmeaza cursurile Scolii Militare de Subofiteri de Jandarmi din Falticeni, pe care le va termina in iunie anul viitor, moment in care acesta vrea sa faca si un pas important in viata: sa se mute la Bucuresti! Jandarmul si-a anuntat deja prietenii despre intentia lui, dar intre timp si-a vazut si de pasiunea sa pentru muzica, dovada fiind si acest clip, in care Nicolae si colegii lui de la Scoala Militara canta colinde la Primaria din Falticeni!fara descriereJandarmul are multe fane dupa aparitiile sale televizateEXCLUSIV! "Jandarmul cu voce de aur" a fost prins de Politie cand juca "liniuta" pe bani in curtea scolii! Uite-l pe Nicolae Lacatus dupa ce s-a realizat flagrantul, pe prima pagina a ziarelor, si afla cand s-a intamplat asta

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate