Video de senzatie! Bianca si Cristea s-au prins in hora la ziua “Printului”! Cornelia Catanga a cantat si “Lasa-te neica de mine, ca sa-ti fie in viata bine”  

Bianca Dragusanu i-a organizat iubitului Adrian Cristea o petrecere intima la un restaurant cu specific italienesc din bucuresti, iar surpriza roscatei pentru “Print” a fost un recital al maestrei Cornelia Catanga. ##VIDEO6435##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descrierefara descrierefara descrierefara descriereMaxim 30 de invitati, un local intim si o atmosfera destul de linistita. Cam asa s-a desfasurat petrecerea lui Adrian Cristea de vinerea trecuta. Bianca si Adrian au stat nedezlipiti toata seara, uitand uneori si de invitati, si de oficiile de gazda. Momentul de varf al serii a fost atins o data cu sosirea Corneliei Catanga, cea care a sustinut un program lautaresc.

Cristea, care a cerut in mod expres organizatorilor sa lase lumina cat mai scazuta cu putinta, s-a prins in hora cu Bianca si cu cativa invitati. Martori la eveniment sustin ca “Printul” a plecat destul de cherchelit de la ziua lui, acuzand si o stare de oboseala dupa meciurile disputate cu Petrolul in ultimele saptamani.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate