VIDEO de senzatie cu Ciprian Marica! Capitanul nationalei isi trateaza durerile de la genunchi cu ajutorul telefonului de ultima generatie

##VIDEO238458##

Distribuie pe:

Autor: Andreea Paun

fara descriere

fara descriere

Ciprian Marica a primit zilele trecute o veste buna. Accidentarea suferita la genunchiul drept nu este atat de grava pe cat se parea, iar capitanul nationalei nu va mai fi nevoit sa se opereze. Atacantul de 29 de ani a fost in Germania, la Herne, pentru investigatii si dupa ce a a aflat ca va reveni pe teren in scurt timp, Marica a dat o fuga si pana la Bucuresti.

Ciprian si-a invitat tatal la o terasa din Capitala si s-a relaxat putin inainte de intoarcerea in Turcia. Durerile de la genunchi nu i-au trecut definitiv atacantului roman, iar acest lucru reiese si din imaginile surprinse de paparazzi WOWbiz.ro. Pentru ca simtea unele intelepaturi la genunchi, Marica s-a masat usor cu telefonul, pe terasa unui restaurant. Marica ar putea juca si pentru nationala Romaniei in preliminariile EURO 2016, din 15 octombrie, daca nu va primi o suspendare mai mare de un joc pentru cartonasul rosu primit in meciul cu Grecia, de la Pireu.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate