VIDEO de senzatie! Incredibil! Fuego a uitat sa cante "impodobeste mama bradul"! Vezi ce explicatie halucinanta le-a dat artistul spectatorilor care l-au aplaudat in picioare la Palatul Copiilor!

In aceasta seara, la Palatul Copiilor din Bucuresti, Fuego si-a incheiat turneul de colinde cu un spectacol fabulos! ##VIDEO138090##

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereIn fata a 3000 de oameni, artistul a cantat ca nimeni altul cele mai frumoase piese de Craciun si a ridicat, pur si simplu, sala in picioare, primind ropote de aplauze la scena deschisa!                                       

Timp de doua ore, Fuego a introdus atmosfera de sarbatoare, interpretand live melodii ca "Leru-i ler", "In seara minunata", "La multi ani, crestine" sau "Sa fim romani"! Culmea insa, celebrul artist nu a cantat..."Impodobeste mama bradul",cel mai cunoscut colind al sau!

La finalul show-ului, Paul Surugiu nu a fost lasat sa plece de pe scena si s-a cerut bis. Ba mai mult, in picioare, toata lumea a inceput sa scandeze "bradul,bradul", moment in care, cantaretul si-a pus mainile l-a fata si a avut o reactie incredibila. "Doamne, va vine sa credeti ca am uitat sa cant "Impodobeste mama bradul"! Nu-mi vine sa cred! L-am interpretat de atatea ori, incat, in ultima vreme, l-am mai scos din spectacolele mele! Insa, atitudinea voastra este extraordinara! Am sa il cant acapela si vi-l daruiesc din tot sufletul!", a spus artistul care a fost ovationat minute intregi.                                                     

Apoi, cu publicul in picioare, Fuego a cantat melodia lui de suflet si le-a multumit celor doua mame ale sale, Irina Loghin, aflata in sala, si doamna Surugiu de la Turda, cea care i-a dat viata!fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate