VIDEO | “Dedic aceasta melodie domnului Patriciu, Dumnezeu sa-l ierte, sa-i fie tarana usoara!” El este cantaretul care canta melodia din “Nasul”, special pentru omul de afaceri care a murit ieri!

Moartea fulgeratoare a milionarului Dinu Patriciu i-a “impresionat” si pe artistii care canta prin mijloacele de transport in comun! Unul dintre ei i-a dedicat azi lui Patriciu melodia din “Nasul”, cantata in varianta orginala, in italiana! ##VIDEO228629##

Distribuie pe:

fara descriereUn tanar care canta senzational atat cu vocea cat si la chitara face de doua zile spectacol in tramvaiul 41 din Bucuresti, cantand melodia de pe coloana sonora a filmului “Nasul” pe care o interpreteaza in varianta originala, “Parla piu piano”, in limba italiana.

fara descriereDe cand a auzit ca a murit milionarul Dinu Patriciu, Victor considera ca melodia din ”Nasul” i se potrivea afaceristului. De altfel, cantaretul i-a dedicat azi aceasta melodie: “Dedic aceasta melodie domnului Patriciu, Dumnezel sa-l ierte, sa-I fie tarana usoara!”, spune Victor.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate