VIDEO Delia i-a dat un NU din gelozie! Uite cum arata cea mai frumoasa concurenta de la X Factor - E mega-narcisista

O tanara din Chisinau a reusit sa ii lase pe toti muti cu frumusetea ei, dar a si reusit sa o enerveze pe Delia cu aroganta ei.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Tanara sustine ca adora ca cante si lucreaza in televiziune. Katalina prezinta o emisiune despre masini si adora sa le testeze mereu.

fara descrierefara descriere"Un artist este mereu admirat si criticat, trebuie sa aiba grija de imaginea lui si sa fie un model. Prietenul meu este gelos, nu e corect sa fi indiferent intr-o relatie in care sunt sentimente. Iubitul meu este mereu alaturi de mine", a spus Katalina Rusu din Chisinau, la X Factor.

fara descrierefara descriereBlondina a interpretat o piesa de-a lui Beyonce, 'Listen', moment in care Delia si-a dat ochii peste cap. Jurata nu a fost deloc impresionata de modul in care colegii ei au 'lingusit-o' pe fata, dar nici de 'modestia' ei.
fara descrierefara descriere
Fizicul ei si mai ales frumustea chipului i-au facut pe cei doi jurati sa ii dea un DA. Deloc impresionata sau poate putin geloasa, Delia s-a strambat in timp ce Katalina a fost pe scena si, scurt si la obiect, i-a dat un mare NU.fara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate