VIDEO demential! Liviu Varciu danseaza sexy in fata lui Vijelie, iar manelistul scapa tava cu toate paharele de sampanie din mana! Doar la Revelionul Kanal D!

Petrecerea de Revelion de la Kanal D se anunta una de zile mari! Va fi greu de uitat momentul in care Liviu Varciu danseaza provocator in fata celebrului manelist Vali Vijelie! ##VIDEO137035##

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereVarciu a luat locul dansatoarelor de cabaret si a inceput sa se miste lasciv in fata lui Vijelie!Vali Vijelie a fost nevoit sa treaca printre dansatoarele sexy de cabaret aduse de Willmark, tinand o tava plina cu pahare de sampanie in mana. A fost o sarcina grea pentru manelist, acesta scapand majoritatea tavilor. Pentru ca podeaua era prea alunecoasa, dansatoarele nu au mai intrat in ringul de dans, lasandu-l pe Vijelie sa termine provocarea lansata de gazda Cove mai usor.
fara descriereDin momentul cand Varciu a intrat in scena, Vijelie a scapat toate paharelePlanul a fost stricat, insa, de Liviu Varciu, care a decis sa tina locul dansatoarelor de cabaret! Asa ca Varciu a venit in fata manelistului si a inceput sa imite un dans sexy, nefacand altceva decat sa-l  incurce pe Vijelie care a mai scapat cateva pahare. Grabit sa ia o noua tava, manelistul a fost batut peste mana de Liviu care i-a strigat: "Bai, stai, ma, asa sa-ti zic ceva!" Bratul lui Vijelie a zvacnit asa de tare incat si de aceasta data i-au scapat toate paharele! Toti au rupt-o la fuga intr-un final, intrucat manelistul a aruncat tava spre tavan, suparat nevoie mare,  imprastiind sampanie in toate directiile, cu mult inainte de miezul noptii!
Pentru mai multe momente amuzante, va asteptam la "Celebrity show de Anul Nou", incepand cu ora 22.00, in ziua de 31 decembrie, numai la Kanal D!

fara descriere 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate