Video| Desi e bolnav de cancer pulmonar, Vintu nu renunta la tigara! Fumeaza la greu!

Sorin Ovidiu Vintu a fost eliberat de cateva saptamani. Acum, sta acasa, fumeaza si posteaza filmulete pe retelele de socializare. Viciul sau ii poate agrava boala de care sufera. ##VIDEO268515##

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descriereLa finalul filmuletului, Vintu isi aprinde tigara din care trage cu nesatSorin Ovidiu Vintu a fost eliberat de cateva saptamani. Acum, sta acasa, fumeaza si posteaza filmulete pe retelele de socializare. Viciul sau ii poate agrava boala de care sufera.

Sorin Ovidiu Vintu a depus, la inceputul lunii octombrie, o cerere de eliberare conditionata pe motiv ca are cancer pulmonar. Avocatii lui s-au prezentat in fata instantei aducand dovezi medicale care atesta necesitatea unei interventii chirurgicale de urgenta, altfel omul de afaceri poate ajunge la complicatii pulmonare grave.

Acum, Sorin Ovidiu Vintu a fost eliberat conditionat, la baza deciziei judecatorilor stand si starea sa de sanatate, si este foarte activ pe facebook. El posteaza nu numai comentarii si poze, ci si filmulete. In toate, Vintu are tigara in mana, semn ca nu poate renunta la acest viciu care i-a distrus sanatatea.

Se stie ca milionarul este un fumator inrait de multi ani, el fiind si un pasionat al trabucurilor.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate