VIDEO | Detalii înfiorătoare în cazul crimei din Capitală! Vecinii erau terorizați de bărbatul ucis de chiriași: "Și-ar fi omorât iubita, o profesoară de muzică"

Cumplita crimă din București ascunde detalii care înfioară. Bărbatul omorât în bătaie e bănuit de vecini că și-ar fi ucis concubina, o fostă profesoară de muzică la Universitate.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Femeia s-ar fi îndrăgostit de el și i-ar făcut casa cadou, iar apoi ar fi îndurat bătăi crunte până ce a dispărut. De câțiva ani nimeni nu mai știe nimic de ea. Atenție, sunt detalii care vă pot afecta emoțional.

Fosta profesoară de muzică, dispărută misterios, se îndrăgostise de bărbatul ucis de chiriași și trăise cu el în concubinaj. De fapt, casa era a femeii dar o trecuse pe numele celui poreclit Colonelul. La scurtă vreme după aceea, ar fi avut parte de un tratament crunt - povestesc vecinii.

fara descriere

Se întâmpla în urmă cu 4-5 ani, iar la un moment - femeia a dispărut și de atunci nu a mai văzut-o nimeni. Oamenii bănuiesc că ceva rău s-a întâmplat. Săptămâni întregi ar fi simțit un miros îngrozitor care răzbătea de dincolo de gardul gospodăriei. Însă niciunul nu a alertat atunci autoritățile.

Citeste si: VIDEO | Haos în aeroport! Cozi uriașe la benzile de bagaje

Citeste si: Irina Tănase a petrecut în club noaptea de Revelion! Cum s-a distrat logodnica lui Liviu Dragnea

Citeste si: Premierul Ludovic Orban a decis să îl demită pe secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Valeriu Lupu, care a provocat un accident rutier la Timişoara

După acest episod - bărbatul de 64 de ani a început să caute chiriași pe internet. Când se nimerea câte o femeie printrei cei care se mutau la el - apucăturile bolnave ieșeau imediat la iveală. Prima ademenită ar fi fost o femeie pe care individul ar fi vrăjit-o.

Orbită de dragoste ar fi făcut un credit la bancă pentru el, iar după ce i-a dat banii s-a ales cu o bătaie soră cu moartea şi a fost alungată din gospodărie.

fara descriere

Nu ar fi avut viață ușoară nici ceilalți chiriași. Când bărbatul se îmbăta, cobora milităria din pod. Fiecare cameră din cele 5 închiriate avea acces la mașina de spălat și urscător o singură zi pe săptămână. Iar căldură primeau cu porția, două ore dimineața și două seara. În plus, pe lângă bani, individul le confisca și buletinele drept garanție. Practic, de aici s-a iscat scandalul din prima noapte a noului an, când trei dintre chiriași l-ar fi omorât.

La audieri a ajuns și un alt bărbat - considerat mâna dreaptă a celui ucis. Era omul bun la toate în gospodărie și tot el a sărit în acea noapte să-și apere stăpânul.

Toți cei trei suspecți de crimă au fost arestați preventiv azi-noapte, după ore întregi de audieri.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate