VIDEO | Detaliile unei crime odioase. De ce a fost ucisă directoarea spitalului din Piatra Neamț

Invidia este motivul odioasei crime din spitalul județean Neamț. Suspectul a recunoscut în fața anchetatorilor că-și ura soția pentru că se realizase profesional - era prima ei zi într-o nouă funcție. În plus, sătulă de bătăi și abuzuri, femeia divorțase de bărbatul care se apucase de băutură și încerca acum să-și ia viața de la capăt. Criminalul a fost audiat chiar în timp ce asistenta medicală era condusă pe ultimul drum.

Distribuie pe:

Anca Patriche


In articol:

Au fost momente de durere cumplită lângă sicriul Ancăi Patriche. Apropiații și-au luat la revedere de la femeia răpită prea repede dintre ei în urma unei crime odioase.

Anca trecea printr-un proces dureros de divorț de omul lângă care stătuse 27 de ani și care o bătea și abuza aproape zilnic în ultima vreme.

De puțin timp fusese numită directoarea medicală a spitalului și încerca să-și refacă viața. Cu ochii in lacrimi, colegii femeii au doar cuvinte de laudă pentru ea.

Detaliile unei crime odioase. De ce a fost ucisă directoarea spitalului din Piatra Neamț

La audierile de astazi, acuzatul a detaliat crima. Dumitru Patriche si-a premeditat omorului. Era invidios pe faptul că soţia se realizase profesional, la inceputul lunii ianuarie primise funcţia de director medical şi era profesor la Şcoala Postliceală Sanitară din Piatra Neamţ.

Citeste si: Dezvăluiri incredibile despre soțul criminal al directoarei de spital! Bărbatul lucra voluntar într-o biserică din Piatra Neamț: ”Îmi făceam griji că o să se sinucidă”

Concluzia anchetatorilor e că făptaşul s-a decis să comită crima în doar două zile, iar un alt motiv al crimei a fost şi divorţul intentat de soţie, în toamna anului trecut, din cauza firii violente a barbatului.

Între timp, anchetatorii au luat la puricat cadru cu cadru imaginile filmate de toate camerele de supraveghere din spital.

Astfel, l-au descoperit pe bărbat intrând pe ușa principală a spitalului, ziua în amiaza mare, calm, ca și cum s-ar fi dus să-și viziteze fosta soție.

Camerele l-au surprins pe individ în mai multe zone ale unității sanitare, pe măsură ce se apropia de biroul asistentei, dar cea mai șocantă imagine este cea în care atacatorul iese pe ușa cabinetului, calm, după ce tocmai îi aplicase femeii 11 lovituri de cuțit.
Acum, în spital a fost declanșată o anchetă internă și urmează să fie întărite măsurile de securitate.

Anca Patriche era terorizată și amenințată frecvent de fostul soț și de multe ori își ruga colegii să o însoțească până acasă.

Citeste si: Ce avere împărţea directoarea de spital cu soţul care a ucis-o! Anca Daniela Patriche câştiga de două ori mai mult decât partenerul care a înjunghiat-o în cabinet!

Vineri, bărbatul nu şi-a mai putut stăpâni apucăturile, a pus mâna pe un cuţit şi s-a dus glonţ către Spitalul unde femeia lucra. Era prima zi în care ocupa o noua funcţie, insă nu a mai apucat să se bucure de ea.

Bărbatul a intrat spunând că se duce să o felicite, dar s-a încuiat acolo și a ucis-o cu sânge rece.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate